Comparison of four classification statistical methods for characterising virgin olive oil quality during storage up to 18 months - Université d'Artois Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Food Chemistry Année : 2022

Comparison of four classification statistical methods for characterising virgin olive oil quality during storage up to 18 months

Fichier principal
Vignette du fichier
S030881462102015X.pdf (1.86 Mo) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-03653088 , version 1 (16-10-2023)

Licence

Paternité - Pas d'utilisation commerciale

Identifiants

Citer

Hicham Zaroual, Christine Chèné, El Mestafa El Hadrami, Romdhane Karoui. Comparison of four classification statistical methods for characterising virgin olive oil quality during storage up to 18 months. Food Chemistry, 2022, 370, pp.131009. ⟨10.1016/j.foodchem.2021.131009⟩. ⟨hal-03653088⟩
21 Consultations
6 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More